Saltar a continguts

Entitat Sardanista de Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Anuncis

BALLADA SUSPESA
CONTRA LES INCLEMÈNCIES DEL TEMPS ESTEM IMPOTENTS

Les previsions de pluja intensa i la manca d'un lloc cobert alternatiu ens van obligar a suspendre la ballada programada per al dia 18 de novembre. Posarem tot el nostre interès en què aquesta ballada es pugui celebrar abans de la propera prevista pel 16 de desembre, però per això cal coordinar la disponibilitat de la cobla, l'autorització de l'Ajuntament i les nostres pròpies possibilitats. Us mantindrem informats. Salutacions i moltes gràcies.

AQUEST ÉS EL PROGRAMA
BALLADA DEL 18 DE NOVEMBRE DE 2018

Què Santcugatencs? Després de tres setmanes sense sardanes, no les trobeu a faltar? Doncs vinga, que ja les tenim aquí!!! Diumenge que ve, dia 18 de novembre, a les 12 del migdia tindrem ballada a la plaça Octavià, davant del monestir, interpretada per la magnífica COBLA MARINADA. D'aquí a pocs dies us informarem del programa de la ballada. Us esperem, no us ho perdeu!!!

Annex: TOTHOM A LA ROTLLANA!!!  (jpg 81.59KB)
Imatge de complement Ampliar imatge
MEMORABLE LA BALLADA DEL 1 DE DESEMBRE
LA IL.LUSIONANT VISITA DEL PRESIDENT DEL PARLAMENT.

A la ballada d'avui tot ens ha sortit molt bé. La magnífica interpretació de la Cobla Marinada, el dia radiant, la bona assistència de públic i per acabar de arrodonir-ho, l'agradable sorpresa de la visita del M. H. sr. Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya.

BALLADA DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE
RECUPEREM LA BALLADA SUSPESA EL 18 DE NOVEMBRE

Aquest proper dissabte, 1 de desembre, farem la ballada que la pluja ens va obligar a suspendre el passat dia 18. El lloc serà l'habitual, la Plaça Octavià i I l'hora, la de costum, les 12 del migdia. La COBLA MARINADA interpretarà el mateix repertori que s'havia anunciat per a la ballada suspesa.

Imatge de complement Ampliar imatge
CONTINUEM TREBALLANT
La nostra participació a la Festa de Tardor 2018

El dia 27 d'octubre d'enguany, la Festa de Tardor de Sant Cugat comptará amb la col.laboració de l'Entitat Sardanista que organitzarà un taller de divulgació i la ballada de tres sardanes, una de exhibició de punts lliures, una de normal i una tercera en la que el públic que ho desitgi es podrá afegir a la rotllana per ballar amb nosaltres.

0 resultats trobats